MASSIVE
lauantai 3.8. 22:00 ROOM 1

MASSIVE

Osta liput FB Event

MASSIVE PRESENTS:

DENAAS (UK)
BBYGUSI (SE)
PHILGOOD (EE)

TINO TURNER
TBOY
SOMBADI
SAPPHIRE
ZEZE
ANDU!

MASSIVE-kollektiivi saapuu Ääniwalliin 3. elokuuta mukanaan peräti kolme ulkkari-dj:tä sekä joukko kovimpia kotimaisia soittajia. Tapahtuma keräsi viime elokuussa runsaan kävijäkunnan ja marraskuussa juhlittiin loppuunmyytyä Lancey Foux -keikkaa - nyt jatketaan samaan malliin.

DENAAS ”Denaas on kovassa kansainvälisessä nousussa oleva DJ Ruotsista, joka asuu Lontoossa ja on erikoistunut trap- ja afrobeats-musiikkiin. Useiden vuosien kokemuksella hän on luonut nimeä itselleen musiikkiskenessä soittamalla Lontoon suurimmilla klubeilla ja festivaaleilla sekä muissa kaupungeista, kuten Pariisissa, Dubaissa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Ibizalla.

Viimeaikoina Denaasin settejä on voinut nähdä niin Boiler Roomissa, kuin myös Places + Faces bileitten päälavalla. Denaasin räiskyvät dj-setit ja intohimo musiikkia kohtaan ovat vahvistaneet hänen mainettaan todellisena voimana musiikin parissa”

BBYGUSI
”Ruotsin kiireisin dj BBYGUSI koostaa settinsä parhaimmista räpeistä, kuumimmista R&B:stä, uusimmista afro-hiittereistä ja hulluimmista editeistä. Erityisesti klubi-seteissä mennään kovaa ja korkealta. DJ-settien lisäksi BBYGUSI toimii ikonisen Trädgårdenin buukkaajana, sekä kiertää ympäri Ruotsia tämän hetken kuumimman artisti DIZZY:n kanssa, hänen kiertue-dj:nään.”

DR. PHILGOOD
”Virosta kotoisin oleva Dr.PhilGood on yksi vilkkaimmista dj:istä, joita siellä tapaat. Voit aistia syvän arvostuksen musiikkia kohtaan, kun hänen seteissään käydään läpi erilaisia tyylejä kuten house, hiphop, garage ja kaikkea muuta hyvää.
Dj-settiensä välissä hänellä on aikaa myös olla Club Studion, Club D3:n buukkaajana, sekä Philgood järjestää myös yhtä Viron hulluimmista bileistä nimeltään rämmar”

MASSIVE kokoaa yhteen Suomen halutuimmat ja aktiivisimmat, kulttuurille omistautuneet DJ:t sekä artistit. Tino Turnerin ja TBOY:n luotsaama tapahtumakonsepti jatkaa legendaarisen Shutdown -iltojen starttaamaa, hip-hop, rap, r&b, trap, afro ja klubimusiikille omistettua tapahtumasarjaa. MASSIVE:n visiona on tarjota kävijälle turvallinen tila tanssia, laulaa mukana ja juhlia kulttuuria - laadusta tinkimättä.

LIPUT

Early Bird 12 € + lippukaupan kulut
Ennakkoliput 15 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 18 €
+ Security fee 3,90 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-20. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki