ONEOHTRIX POINT NEVER (US)
keskiviikko 6.11. 19:00 ROOM 1

ONEOHTRIX POINT NEVER (US)

Osta liput FB Event

2000-luvun merkittävimpiin elektronisen musiikin tekijöihin lukeutuva Oneohtrix Point Never saapuu Ääniwalliin marraskuussa!

Yhdysvaltalainen Oneohtrix Point Never saapuu Suomeen yli vuosikymmenen tauon jälkeen keskiviikkona 6. marraskuuta. Arvostetun Warp Recordsin (mm. Aphex Twin, Autechre ja Brian Eno) artistikaartiin vuodesta 2013 kuulunut Daniel Lopatin on julkaissut kymmenen täyspitkää levyä, joista viimeisin on ”spekulatiivisen omaelämäkerrallinen” Again vuodelta 2023.

Laajalla ja omaperäisellä tyylien, samplejen ja tuotantometodien valikoimalla operoiva OPN on tehnyt yhteistyötä monipuolisen ja nimekkään artistijoukon kanssa, johon lukeutuvat mm. James Blake, Caroline Polachek, Charli XCX, Iggy Pop, Soccer Mommy ja Rosalía. Lisäksi hän on tuottanut musiikkia mm. Anohnin, FKA Twigsin, David Byrnen, Moses Sumneyn, Nine Inch Nailsin ja MGMT:n levyille. Keskeisin Lopatinin yhteistyötahoista lienee kuitenkin kanadalaistähti The Weeknd, jonka Dawn FM -menestyslevyn parissa hän työskenteli executive producer -tittelillä. Hän toimi myös The Weekndin Super Bowl -puoliaikashow’n musiikillisena johtajana vuonna 2021.

Elokuvamusiikin saralla Oneohtrix Point Neverin tunnetuimpia töitä ovat Josh ja Benny Safdien Uncut Gems (2019) ja Good Time (2017), josta hän sai parhaan soundtrackin palkinnon Cannesissa. Lopatin on tehnyt musiikkia myös Sofia Coppolan elokuvaan The Bling Ring sekä Nathan Fielderin ja Benny Safdien sarjaan The Curse.

Visuaalisesti näyttävistä esiintymisistään tunnetun Oneohtrix Point Neverin Again-kiertueella luovana johtajana on suomalaisen Amnesia Scannerinkin kanssa yhteistyötä tehnyt monialataiteilija Freeka Tet, joka vastaa konsertin visuaalisesta annista yhdessä animaattori Nate Boycen kanssa.

LIPUT

Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 38 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 40 €
+  Security fee 3,90 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla. Tapahtuma on K-18.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki