SUNGAZER (US)
lauantai 5.4. 19:00 ROOM 1

SUNGAZER (US)

Osta liput

Kokeellisen rytmimusiikin suosikkiyhtye Sungazer keväällä Helsinkiin! Jazzin, fuusion ja elektronisen musiikin vaikutteita yhdistelevä yhdysvaltalaisyhtye Sungazer palaa Suomeen ja konsertoi Helsingin Ääniwallissa lauantaina 5. huhtikuuta 2025.

Sungazerin perustajat ja keskushahmot ovat basisti Adam Neely ja rumpali Shawn Crowder, joiden säveltämä instrumentaalimusiikki haastaa perinteisiä ja kaavamaisia genremääritelmiä. Fuusiojazzin, elektronisen musiikin ja progressiivisen rockin elementtejä yhdistelevä bändi tunnetaan moniulotteisista sävellyksistään sekä sen muusikoiden virtuoosimaisista taidoista ja improvisaatiokyvyistä. Adam Neely ja Shown Crowder ovat myös omillaan tunnettuja ja seurattuja muusikkoja, joiden kanavilla on YouTubessa yhteensä lähes kaksi miljoonaa tilaajaa.

Vankan suosion internetin diggaripiireissä vakiinnuttanut Sungazer teki ensivisiittinsä Suomeen marraskuussa 2023, jolloin se myi Korjaamon Vaunusalin täyteen hyvissä ajoin ennen keikkapäivää. Kesällä 2024 Sungazer konsertoi Pori Jazz -festivaalilla. Yhtyeen konsertit tunnetaan vahvasta intensiteetistään, joka pitää yleisön varpaillaan vauhdikkaiden, odottamattomien ja välillä hauskojenkinkäänteiden äärellä. Sungazer julkaisee uuden ja pitkään odotetun studioalbuminsa “Against the Fall of Night” perjantaina 27. syyskuuta.

LIPUT

Ennakkoon 32,50 € + lippukaupan kulut
+ Security fee 3,90 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki