SYDÄN, SYDÄN: Tuomas Skopan jäähyväiskiertue
perjantai 17.1. 19:00 ROOM 1

SYDÄN, SYDÄN: Tuomas Skopan jäähyväiskiertue

Osta liput

Hetki sitten saimme ristiriitaisia uutisia. 

Sydän, sydämen Tuomas Skopa päätti kesällä, että nyt on aika nostaa lasi viimeistä kertaa lavoilla. Bändin fanit äänestivät muun yhtyeen jatkamisen puolesta. Ennen seuraavaa askelta Sydän, sydän lähtee kuitenkin vielä kerran tien päälle Tuomas Skopan jäähyväiskiertueelle, joka tottelee nimeä SKEXIT 2025. Kiertueelle on saatu maaniteltua mukaan myös yhtyeen vanha kitaristi Juho Minerva.

Sydän, sydän All Stars rantautuu uljaimmassa kokoonpanossaan myös Ääniwalliin 17.1.2025. Ääniwalli on saanut kunnian isännöidä Tuomas Skopan viimeisestä matkaa venkoilurockin kiistattomana veturimiehenä. Uskokaa pois, tämä keikka tulee olemaan jotain sellaista, mistä kaverit puhuvat vielä saunan lauteilla vuosien päästä.

SKEXIT 2025 -kiertue ei ole vain hyvästien jättämistä – se on Skopan viimeinen, legendaarinen juomakierros, jossa jokainen olut on ansaittu ja jokainen riffi on viimeisen päälle hiottu. Sydän, sydän haluaa teidät kaikki mukaan nostamaan maljan Skopan uskomattomalle uralle. Tällä keikalla lauletaan mukana niin, että naapuritkin heräävät.

Keikka tulee olemaan täynnä rakkautta, rokkia ja rehellisiä kippistelyjä. Älä siis jää murehtimaan tai märehtimään: Liput tulevat myyntiin suuren maailman meiningillä keskiviikkona 4.9. klo 10, joten nappaa omasi ja valmistaudu elämän isoimpaan rock’n’roll-iltamaan.

Kippis!

LIPUT

Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 27 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 29 €
+ Security fee 3,90 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: https://aaniwalli.fi/turvallisuus/ 

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki