LYYTI, REBEKKA HOLI
lauantai 16.12. 19:00 ROOM 1

LYYTI, REBEKKA HOLI

Osta liput FB Event

Kaksi albumia julkaissut ja lyhyessä ajassa sekä yleisöt että kriitikot hurmannut Lyyti saapuu Ääniwalliin.

Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin. Lyyti sanoittaa nykymaailmaa tavalla, joka itkettää, riemastuttaa ja iskee ilmat pihalle. Musiikki tanssittaa pianon, syntetisaattoreiden ja varmaotteisen komppiryhmän voimin.

Lyytin kolmas albumi Nousussa taas on satumainen sekoitus utuista ja iskevää poppia, viihdettä ja kyynelvettä. Ihastusta herättäneet singlet ”Ennätyshelteet”, ”100 kaunaa” ja ”Omakuva” johdattavat kuulijan loputtomaan kesään ja kätkettyjen tunteiden polttopisteeseen.

Omia rajoja piirretään hiekkaan, simpukkapuhelin soi veden alla, sähkövaraus voimistuu ja rantaviiva nousee, mutta samalla nousee jokin muu, oma voima.

Lyyti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen. Ylistystä kerännyt kakkosalbumi Toiveet ja helyt (2021) toi Lyytille ensimmäisen Emma-ehdokkuuden sekä Vuoden artistin tittelin (Indie Awards 2022).

Illan avaava Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan oman elämänsä kokemuksista ja koukeroista.

AIKATAULU
19:00 OVET
20:00 REBEKKA HOLI
21:00 LYYTI

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 23 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 25 € 
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki