JAMBO & BAND, COSTEE
perjantai 10.11. 20:00 ROOM 1

JAMBO & BAND, COSTEE

Osta liput

Ääniwallissa kuullaan 10.11. alternatiivisen popin suunnannäyttäjää Costeeta sekä elektronisia soundeja ja luovasti sanoitettua räppiä tarjoileva jambo & band! 

JAMBO & BAND
YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Tätä nykyä Booan ja Sonyn kautta musiikkia julkaiseva artisti tunnetaan lukuisista Spotifyn Top 50 -listan singleistä, kuten ei nabbaa (feat. VilleGalle), kilsoi (feat. Cledos) ja kirsikkana kakun päällä, Haloo Helsingin kanssa yhteistyönä tehty Reiviluola Remix, joka jokaisen on koettava livenä. Nuoren artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa RnB:tä ja luovasti sanoitettua räppiä. Artisti keikkailee vaihtelevasti bändin ja keikka-DJ:nsä kanssa tapahtumakohtaisesti. Taitavista muusikoista koostuvan bändin ja ystävänsä/keikka-DJ:nsä Veeti Ossin kanssa jambon live on ainutlaatuinen show, joka ei jätä ketään kylmäksi.

COSTEE
Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä Costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Tämä lahjakas laulaja-lauluntekijä tekee moderneja ja tarttuvia kappaleita, joiden inspiraationa on hänen oma elämänsä. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea.

AIKATAULU
20:00 OVET
20:45 JAMBO
22:15 COSTEE

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 20 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 25 €
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki