KEVÄÄN LIKAISIN ILTA: LIKA-AKI, LIKANEN ETELÄ
keskiviikko 8.5. 19:00 ROOM 1

KEVÄÄN LIKAISIN ILTA: LIKA-AKI, LIKANEN ETELÄ

Osta liput FB Event

PALUUN TEHNYT KULTTIRÄPPÄRI LIKA-AKI LIVENÄ ÄÄNIWALLISSA TOUKOKUUSSA

Kulttimainetta nauttiva räppäri Lika-Aki esiintyy Helsingin Ääninallissa keskiviikkona 8. toukokuuta!

Lika-Aki palasi syksyllä musiikin julkaisun pariin Mä en oo vetäny mitään -singlellä ja sitä seuranneella Les Mains Sales -albumikokonaisuudella, joka käsittelee artistille ominaisesti ja suorasanaisesti nykyilmiöitä. Albumin vierailijoina kuullaan william, Jore & Zpoppa, The 69 Eyes ja Senya. Kappaleet ovat ilmaisultaan tietynlainen paluu artistin rap-juurille, joita edustaa muun muassa syksyllä uudelleenjulkaistu ja albumilistan kärkeen palannut Paranoid-albumikokonaisuus. Yhdeksästä kappaleesta muodostuvan kokonaisuuden tuottajina toimivat Danitello, Salahpolo ja OP Beats.

”Lika-Aki ei oo takas, vaan ekaa kertaa TÄYSII TÄÄL! Syksyllä ilmesty eka varotus Les Mains Sales LP ja setissä pysyvästi myös 2011 klassikko PARANOID LP, jonka pöllin Pyhimykseltä, ja lukitsin sen mun kellariin tekemään pompöösiä aikuismusaa, koska Lika-Aki räppää ja tavallaan sama henkiolento silläkin albumilla puhuu, vaikka vielä tuolloin nimeämätön. Uutta musaa myös jatkuvasti mut miten syvältä maan alta ne löytyy, se selvii sitten. Nyt kuitenki pöytä puhtaaks ja tää on se juttu, eikä muuta oo nyt näköpiirissä.

Tsekkaa uus levy Les Mains Sales (Likaset kädet) Spotifystä. “En keksiny TikTok-tanssia, niin se ei kauheesti saanu huomioo, mut sisältötakuu pätee, vaik algoritmi ei hiffaa.”

AIKATAULU:
19:00 OVET
20:00 LIKANEN ETELÄ
21:00 LIKA-AKI

LIPUT

Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 20 € + palvelumaksu
Liput ovelta 23 €
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki