TOP NOTCH - Ääniwalli Opening Weekend
lauantai 9.3. 23:00 KOKO TALO

TOP NOTCH - Ääniwalli Opening Weekend

Osta liput FB Event

TOP NOTCH - The Finest Selection of R&B Anthems, Jiggiest Hip-Hop, Modern Era Bangers and Classic Dancehall Riddims!

Vain isoimmille Rap ja R&B -hiteille omistautunut klubi-ilta TOP NOTCH saapuu Ääniwalliin avajaisviikonlopun lauantaina 9.3.! 

J-Lainin ja TBOY:n luotsaamassa TOP NOTCH klubi-illassa keskitytään kultaisen 90-luvun, platinaisen 2000-luvun ja tämän päivän isoimpiin bängereihin sekä hitteihin. Jätetään ne turhat fillerit kokonaan pois. Avajaisviikonloppuna koetaan ensi kertaa Ääniwallin täysin muotoa muuttanut klubitila, maailmanluokan Danley-äänentoisto ja seinästä seinään uudistunut valo- ja visuaali-tekniikka.

Yli 30 vuoden ja tuhansien keikkojen yhteenlasketulla dj-kokemuksella, J-Lainin ja TBOYn yhteissetit on timantintarkaksi hiottu kokonaisuus ja kaksikko soittaakin parhaiten koko illan setit kahdestaan b2b tyylein. Levylaukkuun ja seraton playlisteille on pakattu kaikki isoimmat hitit viimeisen 30 vuoden ajalta ja duo:n musiikkitietämys tulee suoraan selkärangasta. Tästä todisteena jo 6 kertaa Helsingin Kuudennella linjalla loppuunmyyneet Top Notch -illat. Nyt on aika vaihtaa venueta isompaan, kun vastikään kokonaan uudistettu ja remontoitu Ääniwalli avaa ovensa jälleen. Ison puolen DJ rosteria vahvistaa Helsingin oma Bay-Area spesialisti SAPPHIRE. 

Ääniwallin 1+1 huoneessa All Good Soundsystem & HAMM vievät kuuntelijat Amapianon maailmaan koko illaksi. Kummatkin selektorit nauttivat pioneerien maineesta genren saralla Suomessa ja illan aikana yleisö pääsee todella syventymään Amapianon soundin maailmaan. Myös Ääniwallin 1+1 huone on remontoitu kokonaan ja soundi on uusittu Funktion-1 äänentoistojärjestelmällä. Amapiano All Nighter + Funktion-1? Kyllä kiitos.

ROOM 1 
J-Laini
TBOY
SAPPHIRE

ROOM 1+1
All Good Soundsystem
HAMM (Amapiano All Nighter)

LIPUT 
Ennakkoon 10 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 13 €
+ Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki