THE ARISTOCRATS (UK/USA)
lauantai 28.10. 18:00 ROOM 1

THE ARISTOCRATS (UK/USA)

Osta liput FB Event

Progressiivisen rockin voimatrio The Aristocrats palaa ensi syksynä Suomeen. Bändi esiintyy Helsingin Ääniwallissa lauantaina 28. lokakuuta.

Vuonna 2011 debyyttialbuminsa julkaissut The Aristocrats on vakiinnuttanut asemansa yhtenä proge-universumin omaperäisimmistä ja viihdyttävimmistä yhtyeistä. Kaikuja metallin, rockin, popin ja jopa kantrin puolelta biiseihin ammentava kolmikko loistaa erityisesti keikkalavoilla kun huikaisevalla yksilötaidolla varustetut heittäytymiskyiset muusikot antavat improvisaation virrata läpi valmiiksi monisävyisen biisimateriaalin.

Pakollisen koronatauon aikana The Aristocrats on ehtinyt käydä myös uusien biisien kimppuun ja tulevalla kiertueella faneja hemmotellaankin esittämällä täysin uutta ja vielä levyttämätöntä materiaalia sekä huolellisesti kuratoitu kattaus valikoituja helmiä aiemmasta tuotannosta. Myös bändi odottaa tulevia koitoksia Euroopassa jo vesi kielellä: “Edellisistä keikoistamme Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, joista osa taltioitiin FREEZE! Live In Europe 2020 –live-levylle juuri ennen kylmää puhuria kiertuemaailmassa, on kulunut aivan liian kauan. Odotamme suurella innolla kaikkien kärsivällisesti The Aristocrats –keikkojen paluuta odottaneiden fanien jälleennäkemistä”.

AIKATAULU
18:00 OVET
19:00 THE ARISTOCRATS (UK/USA)

LIPUT
Ennakkoon Tiketistä 43 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 46 €
+ Security fee 3,50 € 
Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki