Test Pressing #49: Deli Girls + TBA

lauantaina 6.4. 22:00 KOKO TALO

Test Pressing #49: Deli Girls + TBA

Punkin, noisen ja klubimusiikin sävyjä omintakeisesti yhdistelevä Deli Girls saapuu Ääniwalliin lauantaina 6. huhtikuuta! Jo lähes vuosikymmenen kotikaupunkinsa New Yorkin vastakulttuureissa vaikuttanut yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa.

Vokalisti Danny Orlowskista sekä lukuisista vaihtuvista deejiistä ja tuottajista koostuva Deli Girls on noussut viime vuosina New Yorkin DIY-tapahtumista muun muassa The Gardenin ja Show Me The Bodyn kaltaisten hengenheimolaisten kiertueelle sekä CTM Festivalin ja Unsoundin ohjelmistoon. Kokeellisen elektronisen musiikin ja punkin välistä kuilua yhteen punovan yhtyeen liekki roihuaakin tänä päivänä niin kansainvälisesti arvostetuilla keikkalavoilla kuin ruohonjuuritason aktivismissa ja protestikonserteissa.

Räjähtävän intensiivisistä, queer-feministisellä energialla ladatuista keikoistaan tunnettu Deli Girls on vakuuttanut myös levytettynä – yhtyeen neljä albumia tarjoavat kaleidoskooppisen katsauksen niin henkilökohtaisiin kun yhteiskunnallisiin kipukohtiin, henkien anteeksipyytelemätöntä musiikillista näkemystä ja tukahduttamatonta intohimoa.

Deli Girlsin keikka on osa Test Pressing #49 -tapahtumaa. Illan muut esiintyjät julkistetaan myöhemmin.

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 20 € + lippukaupan kulut
+  Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus