Sonic Rites Festival esittää: The Aftermath 2023
perjantai 26.5. 19:00 ROOM 1+1

Sonic Rites Festival esittää: The Aftermath 2023

Osta liput FB Event

Sonic Rites Festival esittää: The Aftermath 2023 @ Ääniwalli.

Kutsumme kaikki juhlimaan kulunutta vuotta ja suunnittelemaan juhlimalla tulevaa. Illasta odotetaan suurempaa kuin suuri. Paikan päällä voi tulla myös promoottoreille kertomaan omat ehdotukset vuoden 2024 esiintyjiin…

Päivitys Sonic Rites Festival päätösklubille! Radien joutuu äärimmäisen harmittavasti siirtämään levyjulkkarikeikkaansa. Päätimme nostaa illan keskimääräistä poljentoa ylöspäin ja tiivistää koko Sonic Rites Festivaalit 26.5 perjantain päätösklubilla. Radienia paikkaamaan tulevat erittäin kovassa iskussa olevat PUHELINSEKSI ja MOTORBOAT.

Illan ohjelma on seuraava:

THROAT
Throat maalailee säröisiä äänivalleja tiukalla poljennolla, ja jos tätä jotenkin määrittelisi, niin ykköstason noise rockia. Pää alkaa keinua hallitsemattomasti ennalta määrittelemättömiin suuntiin ja silmäluomet tärisee kun allekirjoittanut Throatin uusinta Smile Less albumia kuuntelee. Ehdoton suositus. 

SUMEA
Sumean stonerin katkuinen rujo mutta melodinen meno on hypnoottinen kokemus, jossa laulaja Tuomas julistaa asiansa niin, että vaikka koitat katsoa muualle… ei onnistu. 

MOTORBOAT
Motorboat painaa omaa merkkiään äänekkään punkin ja garagemeininkien tuleviin historian kirjoihin. H****tin kova meininki!! Heilutan käsiä ja mietin että oisinpa minä tehnyt tän biisin.

PUHELINSEKSI
Puhelinseksi tekee kauniista rujoa ja rujosta kaunista. Tummia sävyä tihkuva punk ja syvältä sisältä koskettavat sanoitukset on saanut muutkin huomaamaan, että käsillä on ainutlaatuinen bändi koko Suomen historiassa. Puhelinseksi näyttää miten tehdä hyviä levyjä levy toisensa jälkeen. Uusin levy oli Suomen virallisen fyysisen albumilistan sijalla 8.

AIKATAULU
19:00 OVET
20:00 MOTORBOAT
21:00 SUMEA
22:00 THROAT
23:00 PUHELINSEKSI

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 15 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 17 €
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki