Pasa, Embo
perjantai 16.12. 21:00 ROOM 1+1

Pasa, Embo

Osta liput FB Event

Kotimaisen indiepop-yhtye Pasan kolmas albumi “Huominen ei koskaan tiedä” ilmestyi marraskuussa 2021. Playground Musicin julkaiseman levyn on tuottanut yhtyeen laulaja-multi-instrumentalisti Henri Piispanen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun bändi on tehnyt albuminsa täysin omalla porukalla.

Pasa on 2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Bändi sai Emma-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa vuonna 2012. Ennen toista albumiaan Pasa jäi tauolle. Kakkosalbumi, Meistä piti tulla, julkaistiin vuonna 2018. Levyn isoimmiksi biiseiksi nousivat Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita ja Yoko & John. Bändi tunnetaan myös energisistä live-esiintymisistään. Yhtye on soittanut uransa aikana satoja keikkoja ympäri Suomea.

Bändi soittaa Ääniwallissa vuoden 2022 viimeisen keikkansa - luvassa tulee olemaan erikoispitkä show.

Illan avaa tuore tulokas EMBO, joka esiintyy joulukuussa ensimmäistä kertaa livenä. EMBO on tuore helsinkiläinen yhtye, joka työstää parhaimmillaan ensimmäistä albumiaan. Yhtyeen musiikki tasapainoilee tuoreen kokeellisen ja vivahteikkaan sekä perinteisemmän indiepopin välimaastossa. 

AIKATAULU
21:00 Ovet
22:00 Embo
23:00 Pasa

LIPUT
Ennakkoon 14 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 16 € 
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki