Ääniwalli

lauantai 10.10. 21.00 ROOM 1

LAINEEN KASPERI: Psyko Cowboy -levyjulkkarit, MC KOO

Konsertin ajankohtaa joudutaan koronarajoitusten vuoksi siirtämään myöhemmälle syksyyn. Uusi päivämäärä on lauantai 10.10.2020. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Ostetun lipun voi palauttaa halutessaan Tikettiin 10.9. asti.

--
 
Psyko Cowboy on LP, josta piti tulla EP. Se on albumi, jonka tuotannosta ei vastaa Laine, vaan Bustaavat Budit. Se on omistettu 90-luvulle, tuolle kultaiselle aikakaudelle, jolloin teini-ikäisen Kasperin huosut roikkuivat puoliperseessä, jenkkiräppi kuulosti jumalaisen aidolta ja suomiräppi oli vasta saapumassa tämän metsäläiskansan tietoisuuteen. Omien sanojensa mukaan Laine on aina unelmoinut ysäri-henkisestä levystä, mutta vasta kuultuaan Bustaavat Budit-tuotantoa, hän ymmärsi sen olevan vihdoin mahdollista toteuttaa.
 
Laineen Kasperi tunnetaan omintakeisena räppärinä, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina, joka on vaikuttanut ”alalla” lähes pari vuosikymmentä. Laine tunnetaan mm. Kaucas-ryhmän, Ähky-recordsin ja Palava Kaupunki-yhtyeen perustajana. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisien artistien kanssa, Asasta Ismo Alankoon. Laineen viimeisin albumi ”Vihapuheita ja rakkauslauluja” oli ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. 3rd Rail julkaisee Laineen Kasperin uusimman albumin ”Psyko Cowboy”, jonka tuotannosta vastaa Bustaavat Budit.