Klangkuenstler (DE)
perjantai 16.6. 22:00 KOKO TALO

Klangkuenstler (DE)

Osta liput FB Event

Saksalainen teknotuottaja Klangkuenstler saapuu kesällä ensimmäistä kertaa keikalle Suomeen!

KLANGKUENSTLER (DE)
MORA
MILLA303 B2B RAFI OF KALLIO
MR.A

Berliiniläisartisti esiintyy Helsingin Ääniwallissa perjantaina 16. kesäkuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin torstaina 27. huhtikuuta Ticketmasterissa.

Klangkuenstler tuo musiikissaan 2000-luvun alun tunnelman takaisin modernilla otteella, yhdistäen vahvan teollisen teknon kuumiin hookkeihin ja tunnelmallisiin äänimaisemiin. Tuotannoissaan hän onnistuu vangitsemaan aikamme Zeitgeistin syvimmän olemuksen, johon sekoittuvat muotoaan muuttavat mielialat raivoavan vihan, syvän melankolian ja toivon välähdysten seassa.

Saksan lupaavimpiin elektronisen musiikin nouseviin nimiin lukeutuva Klangkuenstler tunnetaan myös Zuckerton Records ja Outworld -levymerkkien perustajana. Kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja biiseillään pelkästään Spotifyssa saavuttanut artisti julkaisi debyyttialbuminsa ”That’s Me” vuonna 2014. Levyn herättämä kiinnostus siivitti hänet esiintymään klubeille ja festivaaleille ympäri maailmaa.

Täysipitkän albuminsa jälkeen Klangkuenstler on julkaissut lukuisia EP:tä ja singlejä, joista tuoreimmat ovat vuonna 2023 ilmestyneet biisit ”Die Welt Brennt” ja ”Mein Wille” yhdessä Obernauerin kanssa. 

Illassa mukana MORA, Milla303 b2b Rafi of Kallio sekä Mr.A.

AIKATAULU

ROOM 1:
22:00 MORA
00:30 KLANGKUENSTLER
02:00 MILLA303 & RAFI OF KALLIO

ROOM 1+1:
23:00-03:00 MR.A (Classic Hardhouse Set)

LIPUT
Ennakkoon Ticketmasterista 37 € + lippukaupan kulut
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki