Teksti–TV 666 10v juhlakonsertti, Kissa, Sir Liselot
lauantai 9.3. 18:00 ROOM 1

Teksti–TV 666 10v juhlakonsertti, Kissa, Sir Liselot

Osta liput FB Event

Uudistuneen Ääniwallin avajaisviikonloppuna 9. maaliskuuta juhlitaan Teksti-TV 666 -yhtyeen 10 -vuotista taivalta. Illassa mukana Emma-ehdokkuuden Vuoden Rock -kategoriassa napannut Kissa sekä All Star Megaband kokoonpanolla esiintyvä Sir Liselot.

TEKSTI-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa, powerpoppia ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Kevään ainoalla Tekstari-keikalla Ääniwallissa kuullaan tulevan levyn biisejä sekä yhtyeen 10 vuotta täyttävä debyytti-EP kokonaisuudessaan. Piritorilta taivaaseen!

KISSA on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ‘n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta popestetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista. Livenä Kissa on päällekäyvän riehakasta, leveiden haara-asentojen ja armottomana vinkuvien kitaroiden kuorruttamaa poprock-unelmaa. Talla on pohjassa ja hiki pinnassa, ja hurmos pitää otteessaan alusta loppuun.

SIR LISELOT esiintyy Ääniwallissa spessu kokoonpanon voimin. Lavalla nähdään soittajia mm. Kristiina ja Kissa yhtyeistä. Keikalla kuullaan biisejä tuoreelta levyltä “Paprika, Quirky Girl Moshpit” sekä valikoituja kappaleita vuosien varrelta. Et halua missata tätä spektaakkelia!

AIKATAULU
18:00 OVET
18:30 SIR LISELOT
19:30 KISSA
21:00 TEKSTI-TV 666

LIPUT

Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 20 € + palvelumaksu
Liput ovelta 22 €
+  Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki