Ääniwalli

lauantai 1.8. 20.00 ROOM 1

KEIKKA SIIRTYY: Murheenlaakso

Murheenlaakson juhlakiertueen Helsingin keikka siirtyy syksyyn 2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle keikalle, jonka tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Uusi päivämäärä tullaan ilmoittamaan ennen lippujen viimeistä palautuspäivää.

Jos kuitenkin haluat palauttaa lippusi, otathan yhteyttä Liveton asiakaspalveluun 31.12.2020. mennessä.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kärsivällisyydestä!
 
--

Murheenlaakso nousee kahdelle keikalle Helsingin Ääniwalliin lauantaina 31.10.
Legendaarisen Mana Manan raunioista noussut MURHEENLAAKSO nousee jälleen lavoille esittämään vuonna 2020 30 vuotta täyttävän Totuus palaa -albumin materiaalia. 1990 julkaistun levyn status suomalaisen raskaan musiikin maailmassa on kiistaton ja harvakseltaan keikkailevan Murheenlaakson esiintyminen on tapaus, jota ei kannata jättää väliin.

Illan konsertit järjestetään rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista. Tilasta löytyy tuoleja ja pöytiä jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Istumapaikkojen lisäksi saliin on varattu lattiatilaa tanssimiselle ja konsertin seuraamiselle.
 
Illan aikana on hyvä pitää huolta turvaväleistä ja hygieniasta. Jos sinulla on flunssaoireita, lepää ja sairasta rauhassa kotona. Pyydämme, että ulkomailla matkustaneet henkilöt seuraavat virallisia suosituksia ja tarvittaessa noudattavat ohjetta omaehtoisesta karanteenista. Suosittelemme koronavilkun asentamista puhelimeen.


2020 marks the 30th anniversary of the debut album Totuus palaa by the legendary Mana Mana. The status of the 1990 release is undisputed in the Finnish heavy music scene. MURHEENLAAKSO, risen from the ashes of Mana Mana, will honor the anniversary with very selected live shows.

 
Aikataulut:
20.00 Ovet
20.30 MURHEENLAAKSO
21.30 Konsertti päättyy

22.30 Ovet
23.00 MURHEENLAAKSO

Liput tulevat myyntiin myöhemmin.