JESSE, YA TOSIBA, FUTURE CHROMA
lauantai 13.5. 20:00 ROOM 1+1

JESSE, YA TOSIBA, FUTURE CHROMA

Osta liput FB Event

Ääniwallin 1+1 huoneessa juhlistetaan kolmen suomalaisen elektronisen musiikin yhtyeen levyjulkkareita 13.5.

JESSE-yhtye on Kalifornia-Keken ja Stiletti-Anan luotsaama kollektiivi, jonka musiikki rakentuu sähköisen impressionismin ja rytmisen psykedelian rajamaille. Vuodesta 2007 asti toiminut yhtye on nykyään harvinainen näky kotimaassa, mutta on keikkaillut aktiivisesti lähivuosina muissa pohjoismaissa. Ääniwallin keikalla juhlitaan uutta berliiniläisen DJ Sotofettin kanssa tuotettua Descend-albumia, jossa yhdistyy yhtyeen intensiivinen live-energia ja studiotaikuruus.

Azerbaijanilaslähtöisen laulaja/muusikko Zuzu Zakarian luotsaama yhtye Ya Tosiba julkaisee toisen pitkäsoittonsa ASAP Inşallah 12. toukokuuta. Edellisten julkaisujen tapaan tuottajalegenda Mesak sekoittaa yhdessä Zakarian kanssa merkillisen keitoksen. Hypnoottisten kaukasuksen alueen tekstien ympärille leikataan ja liimataan vapaasti niin syntetisaattoreiden kuin lukuisten vierailevien muusikkojenkin soittimien ääniaä. Lopputulos on omalaatuinen - tai bändille omanlainen - yhdistelmä maailmanmusiikkia vahvoin elektronisin maustein.

Future Chroma on Tanja Paanasen (Casio G Url) ja Ilari Larjoston (Stiletti-Ana) Berlin school ambientista vaikutteita imevä syntetisaattoriduo. Yhtyeen debyyttialbumi I julkaistaan Haista Recordsin kautta toukokuussa 2023. Keikalla kuullaan albumin hypnoottisia kappaleita, taivaallisia arpeggioita ja pitkiä musiikillisia kaaria.

AIKATAULU
20:00 OVET
21:00 FUTURE CHROMA
22:00 YA TOSIBA
23:00 JESSE

LIPUT

Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 15 € + lippukaupan kulut

Liput ovelta 17 €

_+ Security fee 3,50 €

_Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki