Eartheater (US)
lauantai 11.11. 19:00 ROOM 1

Eartheater (US)

Osta liput FB Event

Popin, klassisen ja elektronisen musiikin kaavoja ravisteleva yhdysvaltalaisartisti Eartheater saapuu Ääniwalliin marraskuussa!

Yksi keikkasyksyn kiinnostavimmista tapauksista koetaan lauantaina 11. marraskuuta, kun multi-instrumentalistina, säveltäjänä, vokalistina ja koreografina tunnettu newyorkilainen Alexandra Drewchin alias Eartheater saapuu Ääniwalliin. Artisti kiertää Eurooppaa 20. syyskuuta ilmestyvän uuden Powders-albumin tiimoilta. Los Angelesissa viime talven ja kevään aikana nauhoitettu Powders saa jatkoa myöhemmin julkaistavasta ”sisarlevystään” Aftermath.

Eartheaterin kolmen oktaavin äänialasta, kokeellisesta elektronisesta tuotannosta, klassisen musiikin, modernin popin ja jopa metallin aineksista koostuva ja yksityiskohtia vilisevä materiaali on saanut osakseen ylistystä mm. The Wireltä, Pitchforkilta ja Vicelta. Yhtä lailla kehuttuja ovat vahvaa tunnelatausta ja kokonaisvaltaista itsensä likoon laittamista huokuvat, syvältä kouraisevilla lauluosuuksilla viimeistellyt livekeikat.

Soolomusisointinsa ohella Eartheater on tehnyt yhteistyötä mm. Grimesin ja Caroline Polachekin sekä useiden taidekentän instituutioiden ja kokoonpanojen kanssa. Drewchin on ollut mallina mm. Muglerin sekä Jimmy Choon muotinäytöksissä ja hänen musiikkiaan on kuultu mm. Chanelin, Diorin, Proenza Schoulerin sekä Acne Studiosin näytöksissä ja mainoksissa. Arvostetulle PAN-levymerkille aiemmin levyttänyt Eartheater julkaiseen uuden Powders-albumin omalla Chemical X -labelillaan. Yhtiön artisteihin lukeutuu myös Lolahol eli Madonnan tytär Lourdes Leon. Ääniwallissa Eartheater esiintyy kolmihenkisen livekokoonpanon kera.

Illan avaa Concrete Husband.

AIKATAULU
19:00 OVET
20:00 CONCRETE HUSBAND
21:00 EARTHEATER (US)

LIPUT
Tapahtuma on loppuunmyyty.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki