AMURI, SEPÄ JUURI (LEVYJULKKARIT), ROKKI-MARI
perjantai 21.4. 20:00 ROOM 1+1

AMURI, SEPÄ JUURI (LEVYJULKKARIT), ROKKI-MARI

Osta liput FB Event

AMURI
Amuri on nelihenkinen tamperelaisyhtye, joka on julkaissut jo kolme kehuttua albumia. Bändin melodisessa musiikissa on sävyjä niin iskelmästä, popista kuin kevytprogestakin. Kevään keikoilla bändi soittaa vanhojen kappaleiden lisäksi materiaalia loppuvuodesta ilmestyvältä neljänneltä levyltään.

SEPÄ JUURI

Ääniwallissa juhlitaan Sepä juuren levynjulkkareita. Sepä juuri on post-punk idiotisme -kvartetti, jonka muodostavat Kiira, Tuomas, Aino ja Timo. Bändin jäsenten historiasta löytyy mm. sellaisia nimiä kuin Kuparilinna, Kaveri Special, Hopeajärvi ja Ylioppilasteatteri. Sepä juuren levyn julkaisee Palatsi-levy-yhtiö.

ROKKI-MARI
Rokki-Mari on tätä nykyä viiden hengen viihdeorkesteri. Mari laulaa, bassoa soittaa Kanttoripoika, rummuissa Pekko ja kitaroissa Jarkko ja Hipla Olio. Bemböle Casettes on julkaissut Rokki-Marilta splittiseiskan Kylmä Etelä -yhtyeen kanssa sekä kasetit Apassionata 1. ja Apassionata 2. Uusi EP on tuloillaan. “Rokki-Mari yhtyeen kappaleissa kuljetaan pohjolan maisemissa, pumpernikkeliä syöden ja ohikiitävää aikaa laskien, aina Siperiaan saakka”

AIKATAULU

20:00 OVET

21:00 ROKKI-MARI

22:00 SEPÄ JUURI

23:00 AMURI

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 13 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 15 €
+ Security fee 3,50 €

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki