GATECREEPER (US), 200 STAB WOUNDS (US), ENFORCED (US)
perjantai 15.11. 18:00 ROOM 1

GATECREEPER (US), 200 STAB WOUNDS (US), ENFORCED (US)

Osta liput FB Event

All Out Productions ylpeänä esittää: Gatecreeper (US), 200 Stab Wounds (US) & Enforced (US) marraskuussa Ääniwalliin!

Luvassa on amerikkalaisen death metallin ja crossover thrashin juhlaa kun yhteiskiertue saapuu Helsinkiin.

Gatecreeper (Nuclear Blast Records, US)

Arizonan ankarilta aroilta ponnistava Gatecreeper palaa pitkän odotuksen jälkeen Suomeen! Raakaa vanhan koulun energiaa, brutaaliutta, melodioita ja groovea kuolonmetallissaan yhdistelevä yhtye on tunnettu massiivisista live-esiintymisistään ja yhtye nähtiin viimeksi Helsingissä 2017 debyyttialbuminsa tiimoilta. Yhtye on pysynyt julkaisurintamalla aktiivisena ja Gatecreeper palaa Suomeen tänä vuonna Nuclear Blastin kautta julkaistavan kolmannen, ‘Dark Superstition’ albuminsa siivittämänä! Yhtye on kiertänyt maailmaa ahkerasti vuodesta toiseen ja nähty mm. Euroopan suurimpien metallifestarien lavoilla. Luvassa on siis timantin kovaa death metal -jyräystä!

200 Stab Wounds (Metal Blade Records, US)

Clevelandilainen 200 Stab Wounds on vuonna 2021 julkaistun debyyttialbuminsa, Slave to the Scalpel, myötä noussut nopeasti uuden death metal -aallon kirkkaimpaan kärkeen. Tämä kuolonmetallivoima saapuu nyt vihdoinkin ensimmäistä kertaa Suomeen. Kauan odotettu toinen täyspitkä on tulossa pian Metal Blade Recordsilta!

Enforced (Century Media Records, US)

Illan avaa Virginialainen modernin crossover thrash -liikkeen eturintamassa vaikuttava Enforced. Thrash metallin nopeutta hardcoren aggressiivisuuteen yhdistelevä yhtye on live-esiintymisillään taattu korkean energian kokemus, joka nähdään niin ikään ensimmäistä kertaa Suomessa! Yhtyeen kolmas täyspitkä War Remains julkaistiin viime vuonna Century Media Recordsin kautta!

Tämä on metallikiertue, jota et halua missata! 

LIPUT

Ennakkoon 32,50 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 35 € 
+ Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki