TEST PRESSING x CHANGELESS: Juliana Huxtable (US) & Nation (US)
lauantai 4.5. 22:00 KOKO TALO

TEST PRESSING x CHANGELESS: Juliana Huxtable (US) & Nation (US)

Osta liput FB Event

TEST PRESSING X CHANGELESS 4.5.2024

JULIANA HUXTABLE (SHOCK VALUE / US)
NATION (YEAR0001 / US)
EXPLOITED BODY & MAX JAARTE
MORA & KRASH BANDICUTE
APEAK (LIVE)
KUDELMA (KOFU, SUE818 & CAM_BOY)

Test Pressing ja viisivuotista taivaltaan juhlistava levy-yhtiö Changeless kohtaavat yhteisen erikoisillan merkeissä lauantaina 4. toukokuuta! Tapahtuman kansainvälisinä vieraina nähdään innovatiivisena ja armottoman energisenä DJ:nä tunnettu texasilainen Juliana Huxtable sekä dream popin ja rave-estetiikan kaikuja kiehtovan omaperäisesti luotaava yhdysvaltalaiskaksikko Nation.

Kiivastahtisesta ja luovasta soittotyylistään tunnettu Juliana Huxtable yhdistelee CDJ-soittimista kaiken irti ottavilla keikoillaan ennakkoluulottomasti eteenpäin katsovaa teknoa, modernia klubimusiikkia ja perinteiset genrerajat ylittäviä vaikutteita. Musiikin ohella queer-identiteettiä, sukupuolta ja teknologiaa monialaisesti käsittelevää multimediataiteilijaa onkin nähty Shock Valuen, PANin ja Herrensaunan kaltaisten klubi-iltojen lisäksi muun muassa New Yorkin MoMAn ja Lontoon Hayward Galleryn näyttelysaleissa.

Livenä esiintyvä Nation vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa. Year0001-levymerkille kiinnitetyn kaksikon musiikissa new wave ja dream pop kohtaavat 2020-luvun vaihtoehtoista estetiikkaa rapista klubimusiikkiin, synnyttäen jotain aidosti uutta ja äärimmäisen tarttuvaa. Muun muassa Bladeen ja Ecco2kn kanssa hiljattain yhteistä musiikkia julkaissut Nation on jakanut lavoja Yhdysvalloissa sekä Yung Leanin että Yves Tumorin kaltaisten edelläkävijöiden kanssa ja suuntaa keväällä ensimmäiselle omalle kiertueelleen Euroopassa.

Paikallisista artisteista illan aikana nähdään Exploited Body & Max Jaarte, MORA & Krash Bandicute, Kudelma (KOFU, sue818 & cam_boy) sekä livenä esiintyvä APEAK.

LIPUT

Ennakkoon Eventualista 15 / 19 / 22 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 22 €
+  Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla. Tapahtuma on K-18.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki