Ääniwalli

torstai 6.4. 22:00 ROOM 1+1

მट: YOU DARE / QUELZA (DE)

Მट:
QUELZA (DE)
YOU DARE (PERFORMANCE PIECE)
CHIDDICK
PARLAND
SHAVKAMIR
GERÄUSCHZEUG (LIVE)

Kiirastorstaina 6.4. Ääniwallissa მट -klubikonsepti juhlistaa klubikulttuurin ja kirjallisuusalan yhteentuomista Pariisista lähtöisin olevan Quelzan Suomen ensiesiintymisen ja Sofia Parlandin You Dare performanssiteoksen kantaesityksen merkeissä.

Viimeisen kahden vuoden sisään Berliinin uusin suosikkeihin valikoitunut Quelza on niittänyt kiitosta niin kotimaansa tärkeimpien instituutioiden tanssilattioilla kuin myös Fabric Londonin, KHIDIn, Reaktorin, Lower Levelin ja Club Tunnelin pyörteissä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Mord Recordsin, Palinoian, Hayesin ja 47 levy-yhtiöiden rostereista löytyvän teknotuottajan saamme Helsingin debyytilleen suoraan neljänneltä kuukierroltaan Berghainista.

Poikkitaiteellisten tapahtumien tuotantoon erikoistuneen kollektiivin konsepti-illan käynnistää Schildts & Söderströmsin kirjallisen johtajan Anna Frimanin englanninkielinen haastattelu Sofia Parlandin kanssa kirjallisuuden merkitystä uudelle sukupolvelle. Keväällä 2022 Hulfvustadsbladetin kulttuuriosaston kolumnistina aloittaneen Sofia Parlandin ja Helsinkiläisen tanssimusiikin parissa työskentelevän Oskar Chiddickin lausuntataidetta ja elektronista musiikkia yhdistelevä yhteistuotanto You Dare saa myös ensi-iltansa tapahtumassa. Esitys pohjautuu Parlandin Schildts & Söderströmsillä lokakuussa 2023 ilmestyvän odotetun esikoiskirjan Skrivet på revbenen teksteihin.

Alkuillan musiikista vastaavat Geräuschzeug -kollektiivin laboratorio tarvikkeista koottu modulaarinen syntetisaattori ensivierailullaan klubi ympäristössä ja მट -residentteihin lukeutuvat Chiddick, Parland ja Shavkamir.

LIPUT
Ennakkoon Eventualista 15 € (rajoitettu erä) + lippukaupan kulut
Ilmainen sisäänpääsy ennen klo 22:30, 10 € ennen klo 23:00, 15 € jälkeen
+ Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus