Ääniwalli

perjantai 10.12. 20:00 ROOM 1+1

SUISTAMON SÄHKÖ, PELKKÄ POUTANEN

Primitiivistä alkuvoimaa ja kokeellista tanssimusiikkia vallattomasti sekoittava Suistamon Sähkö esiintyy Ääniwallissa perjantaina 10. joulukuuta. Suistamon Sähkö nostaa keikka keikalta kierroksia ja liikkuu iloisesti genrehybridin lailla etnoteknon ja savupirttisaundien kautta hiphop-maailmaan. Riehakasta reivimeininkiä, syntetisaattorin surinaa, räppijulistusta ja neuvostovalmisteista paljepeliä suosiva ryhmä laittaa yleisön hytkymään ja tuvan lattian notkumaan.

Yhtyeen kolmas albumi “Varokaa! Hengenvaara” (2021) on sekä popeinta että villeintä mitä yhtye on tähän mennessä julkaissut. Albumia on kuvailtu energisoivaksi, rohkeaksi hiphop- ja etnotekno-tykitykseksi. Suomen keikkalavojen lisäksi yhtye on keikkaillut mm. Saksassa, Ranskassa ja Venäjällä. Suistamon Sähkö valittiin merkittävän maailmanmusiikkitapahtuman Womex Tampere 2019:n avajaisesiintyjäksi ja Folk Alliance International New Orleans, USA -showcase-esiintyjäksi alkuvuodesta 2020. Yhtyeen “Kutsu”-musiikkivideo voitti Oulun musiikkivideofestivaalin pääpalkinnon syksyllä 2021.

Illan avaa ensimmäisen sooloalbuminsa tammikuussa julkaiseva Pelkkä Poutanen. 10.12. Ääniwallissa juhlistetaan ensimmäistä musiikkivideota. Poutanen leikittelee lavalla kansansoittimilla ja live-elektroniikalla sekä akrobaattisella äänenkäytöllä.

LIPUT
Ennakot Tiketistä 14 €
Liput ovelta 16 €
+ Security fee 3,50€

Soittoajat ilmoitetaan tapahtuman Facebook-eventissä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.