Ääniwalli

perjantai 26.11. 21:00 ROOM 1

Sexmane (levyjulkkarit), Pessa

Sexmane juhlii odotetun kakkosalbuminsa julkkareita Ääniwallissa pe 26.11.!

Sonyn artistiksi siirtynyt indie-ihme Sexmane julkaisee toisen albuminsa 'Väärinymmärretty' perjantaina 22. lokakuuta. Levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa perjantaina 26. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä pe 22.10. klo 10:00.

Levyllä on yhteensä 16 raitaa omaa polkuaan kulkevan nuoren suoraselkäistä tarinankerrontaa. Pitkäsoitto on saanut nimensä ison ja uhkaavan näköisestä mutta oikeasti lempeästä ja hyväntahtoisesta hahmosta, johon Sexmane tunsi samastuvansa.

"Tapahtumarikas vuosi, päihteet ja ihmissuhteet on tiivistetysti tän albumin teemat. Tekoprosessi on mennyt osittain sumussa. Väärinymmärretty-albumilla käyn läpi paljon eri tunnetiloja. Albumilla kuuluu epävarmuus, kaipaus, viha, suru, epätoivo, ahdistus, toiveikkuus, herkkyys, nöyryys, vapaus, yksinäisyys, rakkaus ja ilo. Fiiteissä ja tuotannoissa on mun mielestä tän hetken siisteimpiä ja lahjakkaimpia tyyppejä", valottaa Sexmane.

Levyllä ovat mukana william, ibe, Ege Zulu, Le Fvbelos, Pessa, Victor Nordis, YB026 sekä artistin veli Isaac Sene. Projektilta aiemmin lohkaistut singlet Henki sekä Fiilis ovat nousseet Spotifyn Top 50 -listalle.

Illan avausesiintyjänä nähdään PME:lle vastikää kiinnitetty r&b:n, jazzin ja hip hopin välimaastossa operoiva monilahjakkuus Pessa.

LIPUT
Ennakot Tiketistä 15 €
Liput ovelta 17 €
+ Security fee 3,50 €
 
Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.