Ääniwalli

lauantai 21.11. 19.00 ROOM 1

Hidria Spacefolk, Superfjord, Polymoon

Lauantain 21.11. Hidria Spacefolk konsertti järjestetään tämänhetkisten rajoitusten puitteissa rajatulla kapasiteetilla ja tästä johtuen konsertti jaetaan kahdelle päivälle. Ensimmäinen keikka on perjantaina 20.11. ja toinen lauantaina 21.11. Jako kahteen vaatii kaikilta ennen jakoa lipun ostaneilta toimenpiteitä. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät kelpaa sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää toiselle korvaavista keikoista. Tiketti lähettää tarkemmat ohjeet muutoksesta ennakkolipun ostajille.


HIDRIA SPACEFOLK

"Hid­ria Spa­ce­folk sin­kou­tui parikymmentä vuot­ta sit­ten stra­tos­fää­riin ja jat­kaa sei­laa­mis­ta or­bi­taa­lil­laan oman ast­ro­fyy­si­sen yti­men­sä ym­pä­ri, jät­tä­en kuin ko­meet­ta jäl­keen­sä pyrs­töl­li­sen psy­ke­dee­liä sä­ke­nöi­vää sä­vel­ku­dos­ta, joka tii­vis­tyy ja syök­see kuu­li­jan­sa koh­ti sy­vem­piä sfää­re­jä ja tie­toi­suu­den uu­sia ta­so­ja."

Hidria Spacefolk on 1990-luvun loppupuolella Lohjan hippikommuunissa perustettu Suomessa harvemmin vastaan tulevaa vanhan koulukunnan aitoa space rockia todentava yhtye. Eräänlaisessa kulttimaineessakin pidetyn kokoonpanon kieppuvan avaruusprogen ympärillä junnaavat sykkivät konerytmit, itämaiset moodit ja epäluulottomat melodiat, jotka johdattelevat kuulijan lämpimän svengaavaan transsiin.

Vuosien varrella useita albumeita julkaissut Hidria Spacefolk toimii edustamalleen genrelleen tyypillisesti loistavasti livetilanteissa, ja yhtyeen taidokas soitanta imaisee mukaansa kokeneenkin astraalimatkaajan.

SUPERFJORD

Superfjordin musiikissa kohtaavat spirituaalis-psykedeelinen rock, hypnoottiset rytmit sekä isolla pensselillä maalatut äänikanvaasit. Yhtyeen keikat ovat moniaistillisia seremonioita, joissa sävellettyjen biisien ja rohkean improvisoinnin välillä seikkaileva soitto kohtaa toistodelliset taustavisuaalit. Yleisöllä on mahdollisuus säätää tajunnan termostaattia ja puhdistua sielullisesti. Ja vaikkapa tanssia.

Kuuman livebändin maineessa olevan yhtyeen uusin pitkäsoitto ’All Will Be Golden’ (Svart Records, 2018) on pitkiä kaaria ja hehkuvia värejä sisältävä, musiikin ja kosmoksen voimille antautuen soitettu ja harmonialaulettu matka. Se on kuin vaikkapa Pink Floyd, Spiritualized ja Grateful Dead tekisivät yhteislevyn käytyään ensin porukalla Amazonin sademetsissä tutustumassa kasvipohjaiseen sielunhoitoon, matkalukemisinaan psykedeelisiä sarjakuvia ja pyhiä tekstejä.
Kuljetaan kohti valoa, ylitetään raja, käydään yhdessä kultaisesta portista. Tervetuloa seremoniaan.

POLYMOON

Jossain kosmisen avaruusrockin ja progressiivis-psykedelian välimaastossa operoiva Polymoon on tuore tamperelainen yhtye, jonka musiikin peruselementteinä toimivat tähtitaivaan läpi heijastuvat äärettömät kaiut, jyräävät fuzz-kitarat ja rinnakkaisella värähtelytasolla surisevat syntetisaattorit.
Kokonaisuuden hermostona toimivat koukeroiset rumpukuviot symbioosissa viidennen alkuaineen lailla sykkivän basson kanssa.

LIPUT
Ennakot Tiketistä 13€
Liput ovelta 14€
+ Security fee 3,50€

Soittoajat ilmoitetaan tapahtuman Facebook-eventissä.