Ääniwalli

perjantai 4.12. 21.00 ROOM 1

Ex Tuuttiz

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti Ex Tuuttiz esiintyy uuden levynsä "Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt " myötä joulukuussa Ääniwallissa.

Ex Tuuttiz kommentoi uuden alun taustoja:
“Nimen vaihtaminen merkitsee minulle vapautumista. Aloin tehdä Kromihampaan jälkeen uutta Tuuttis-levyä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Olin täysin jumissa. Lopulta turhauduin tilanteeseen. Päätin ottaa Tuuttista tukasta kiinni ja riuhtaista kunnolla. Se ilmeisesti toimi! Jäljelle jäi vain hiustuppoa pitelevä Tuuttimörön kalpea, mutta hieman vapaampi aave, Ex Tuuttiz.”

Ex Tuuttiz kuvailee toukokuussa ilmestyneen “Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt” -albumin merkitsevän paluuta musiikin ilon pariin. “Ei mitään laskelmoitua, ei mitään suunniteltua. On huone, muutama hylkiö, pari laitetta ja pari tuntia aikaa. Tässä cocktail, joka toimii ja ainut cocktail, jossa on järkeä. Levystä tuli mutkaton ja koruton ja sen tekeminen helpotti oloa.” – “Levyn piilevinä teemoina ovat pako kaupungista, väsymys, tylsistyminen ja niistä irti pyristely. Se yrittää tehdä huomioita ajastamme, vitsailla, piikittää ja tunnustaa.”, artisti jatkaa. Mm. Helsingin Sanomat hehkutti julkaisua artistin tähän mennessä parhaaksi levyksi.

Konsertti järjestetään rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista. Tilasta löytyy tuoleja ja pöytiä jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Istumapaikkojen lisäksi saliin on varattu lattiatilaa tanssimiselle ja konsertin seuraamiselle.

 

LIPUT
Ennakot Tiketistä 16€
Liput ovelta 18€
+ Security fee 3,50€