Ääniwalli

lauantai 1.8. 19.00 ROOM 1+1

Demonic Death Judge, Mammoth Storm (swe), Tryer

Suicide Records Suomen alajaoston on päässyt olemassaolon kyisellä pellolla jo kolmannen vuoden kohdalle ja uusi vuosi ynnä uusi vuosikymmen on tuonut ja on tuova mukanaan kaikkea uskomattoman jännittävää, kovaäänistä, groovaavaa sekä kiukkuista. Ideasta käytännöksi siintymisen kunniaksi kutsumme teidät viettämään samettista iltaa kanssamme ylitsevuotavan hyvässä seurassa. Musiikillista ylivoimaa todennetaan kolmen mahtiorkesterin voimin.

Demonic Death Judge
Kotka on lintu, Kotka on paikkakunta, Kotka on mielentila. Ja tämä mielentila on kuin sooninen vastine öljytankkerin vetämiselle nelostietä pitkin kuudensadan kiihdytystraktorin voimin täydenkuun aikaan. Jo syystäkin anteeksipyytelemättä paikkansa sludgekonossöörien kerman seassa lunastanut Kotkan Demonic Death Judge julkaisi 27.3. manttelinperijän vuoden 2017 kruununjalokivelleen Seaweedille, joka myös noteerattiin seismologien keskuudessa yhdeksi yllättävimmistä syistä mannerlaattojen liikehdinnälle. Keskelle Korona-tsunamia ilmestynuttä the Trail levyä päästään vihdoin kuulemaan ja haistelemaan livenä!

Mammoth Storm (SWE)
Groove-gravitatiivisten tutkimustemme juontaman datan valossa olemme tulleet johtopäätökseen, että Ruotsin jokin hämäräperäinen organisaatio on kai kehittänyt tavan miten tislata riffeistä jonkinlaista auraalis-symbioottista uutetta, mitä ujuttaa vesijohtoverkostoon, että näin hyvää musiikkia tuntuu syntyvän länsinaapurissamme niin sulavasti. 2012 perustettu Mammoth Storm on paaluttaa nuotteja neutronitähteen verrattavalla raskaudella, joita sävyttää välikulut jotka kaivavat mieleen tunnelmia, mitä Albert Hofmann olisi ehkä kokenut löytäessään Darkthronen ensimmäisissä LSD-ihmiskokeissaan

Tryer
Tammerfors force to be reckoned with, koko kansan Tryer on naulannut ylienergistä ja sokeuttavan innovatiivisesti muovattua hardcore punkkiaan jo neljän täyspitkän ajan ja kypsyen jokaisen kohdalla kuin viini. Viimeisin installaatio ”Ei kuole koskaan” on nostanut kollektiivin vielä enemmän ihmisten huulille, lavoille ja kissan pöydälle. Niinku automaailman tuning-Erkat sanoisivat, kun menet mutkaan liian kovaa, niin Tryerin keikalla mennään myös ns. ”Ihan vitun lintassa”.

LIPUT
Ennakkoliput 13€
+ Security fee 3,50€


Soittoajat ilmoitetaan tapahtuman Facebook-eventissä.