Ääniwalli

perjantai 4.3. 21:00 ROOM 1

Bad Sauna -levyjulkkarit + Linkopii

Bad Sauna julkaisi 14.1.2022 toisen pitkäsoittonsa. Levyn nimi on POTSLOJO. Nämä juhlat ovat tuplajulkkarit koska debyyttialbumin levyjulkkarit ei toteutunut pandemian takia. Aikaisempiin päivämääriin ostetut liput käy luonnollisesti tähän myös. Bad Sauna soittaa pitkän setin joka koostuu uuden levyn ja ensimmäisen levyn kappaleista. Illan avaa Bad Saunan lempibändi LINKOPII. Olet äärimmäisen tervetullut!
 
BAD SAUNA
Bad Sauna -yhtyeen nimi nousee yhä useammin esiin listattaessa uusia mielenkiintoisia kotimaisia bändejä – uusi ja tuore rock selkeästi kiinnostaa.
Virkistävän tuoreen indierock-yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta.

LINKOPII
Linkopii on uuden suomalaisen vaihtoehtorokin parhaimmistoa. Vuonna 2018 julkaistulla Nahkaa-debyytillään kansan hurmannut bändi on samaan aikaan reteä, hurmoksellinen ja koskettava. Yhtye osuu melodioillaan napakymppiin ysinfyysikon tarkkuudella, ilman että se menettää tuumaakaan vaivattomasta ja villistä ilmaisustaan. Vastikään julkaistu Lanteet lisää kierroksia Linkopiin särömasiinaan ja ottaa kuulijaansa kädestä ystävän lailla valaen toivoa tulevaan.
 

LIPUT
Ennakot Tiketistä 12 €
Liput ovelta 13 €
+ Security fee 3,50 €

Soittoajat ilmoitetaan tapahtuman Facebook-eventissä.