Test Pressing #52: Nene H, Gabber Modus Operandi - live
lauantai 6.7. 22:00 KOKO TALO

Test Pressing #52: Nene H, Gabber Modus Operandi - live

Osta liput

TEST PRESSING #52:

ROOM 1
NENE H (DE)
GABBER MODUS OPERANDI – LIVE (ID)
JENNY OM

ROOM 1+1 / WMNWM
PRISON RELIGION – LIVE (US)
AGAMWE – LIVE
ITE
MALIN NYQVIST
GALACTIC MACE

Lauantaina 6.7. Test Pressingissä nähdään berliiniläinen Nene H ja balilainen Gabber Modus Operandi! Vuosikymmenen verran Berliinissä vaikuttanut turkkilainen Nene H valloitti suomalaisyleisön viimeistään viimevuotisella Flow-keikallaan. Nenen transendentaalisiin korkeuksiin kurottavat teknosetit ovat sekä arvaamattomia että virkistävän hauskoja. Klassista pianonsoittoa opiskellut artisti tuottaa myös omaa musiikkia, jota ovat julkaisseet mm. Intrepid Skin ja Live From Earth Klub.

Livenä esiintyvä balilainen Gabber Modus Operandi yhdistää musiikissaan gabberia, digital hardcorea ja noisea uniikkeihin indonesialaisiin tyyleihin kuiten jathilaniin, dangdut koploon ja funkotiin. Hyperaktiivisesta ja intensiivisestä ulosannistaan tunnetun Gabber Modus Operandin toinen puolisko Kasimyn oli mukana tuottamassa Björkin viimeisintä albumia Fossora.

Room 1+1:een WMNWM-kollektiivin mukana saapuu yhdysvaltalainen livevieras Prison Religion. Parker Blackin ja Warren Jonesin apokalyptisia tunnelmia huokuva musiikki sekä peilaa ympäröivää yhteiskuntaa että tarjoaa pakokeinon sen paineesta. Kaksikon teräväkulmaista tyyliä kuvaa tuoreimman albumin otsikko Hard Industrial Bop.

LIPUT

Early Bird (rajoitettu erä) 15 € + lippukaupan kulut
Ennakkoon 19 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 22 €
+ Security fee 3,90 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki