Concert For Palestine
torstai 16.5. 18:00 ROOM 1

Concert For Palestine

Osta liput FB Event

Concert for Palestine -tukikonsertti tuo eturivin artistit uudistuneen Ääniwallin lavalle 16.5.

Concert for Palestine on jatkoa Taidemesenaatille, jossa 95 taiteilijan lahjoittamilla teoksilla kerättiin huikeat 12042 € Medical Aid for Palestinians -järjestölle sekä Suomen Palestiina-verkostolle.

Useat eturivin artistit osoittavat nyt tukensa palestiinalaisille 16.5. Ääniwallissa järjestettävässä konsertissa, kun lavalle nousevat Arppa, Asa, Elias Gould, F, Julia Delgado, Lyyti (soolo), Mira Shatat, Paleface, Tonium 4 plays Plutonium 74, Q, Raappana ja Suad sekä iltaa rytmittävät DJ:t Kenno, SoulllJay (Funky Amigos) ja Smokey & Critical Moss.

Taidemesenaatin ja Concert for Palestine -tukikonserttiin osallistuvat taiteilijat ja esiintyjät puolustavat yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia osoittamalla tukeaan palestiinalaisille ja Palestiinalle. YK:n kolmas artikla sanoo, että kaikilla ihmisillä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen. On aika vaatia muutosta ja näitä elämän perusoikeuksia myös palestiinalaisille!

Tapahtumat järjestetään, koska tilanne Palestiinassa on kriittinen ja meillä on mahdollisuus auttaa. Taidemesenaatti – taidemyynti Palestiinan hyväksi ja Concert for Palestine -tapahtumilla kerätyt varat ohjataan kokonaisuudessaan MAP - Medical Aid for Palestinians -järjestölle, joka tarjoaa lääkintäpalveluja Länsirannalla ja Gazassa sekä ajaa palestiinalaisten oikeuksia terveyteen ja ihmisarvoon sekä Sumud - Suomen Palestiina-verkostolle, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä Palestiinan ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteutumiseksi. 

Ovet klo 18. Illan liveosuuden aloittaa Arppa klo 19. Suosittelemme kaikkia saapumaan ajoissa paikalle.

LIPUT

Oman maksukyvyn mukaan / pay what you can
Eventualista ja Tiketistä 12 / 24 / 36 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 18 €
+ Security fee 3,50 €

Soittoajat julkaistaan Ääniwallin nettisivuilla tapahtumaviikolla.

Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: aaniwalli.fi/turvallisuus

Pälkäneentie 13 BVallilaHelsinki